Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به وجوه مشترک فوتی‌های کرونا در موج ششم این بیماری عالم‌گیر از عموم شهروندان خواست هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

دکتر سعید کسائیان در گفت‌وگو با خبرنگاران از وجود شیب پایین‌رونده کرونا در این استان خبر داد و اظهار کرد: با وجود آغاز این روند کاهشی، مسوولان حوزه درمان از این شیب پایین‌رونده ترس و واهمه دارند چرا که با کاهش مبتلایان شاهد عادی‌انگاری در جامعه و کاهش رعایت پروتکل‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مناسبت های مختلف در ایام پیش رو افزود: در ایام پیش رو با مناسبت‌های مختلفی همچون اعیاد شعبانیه، نیمه شعبان، چهارشنبه آخر سال، پنج شنبه آخر سال، خرید های نوروزی، نوروز و مناسبت‌ها و آیین های مرتبط با آن رو همچنین تعطیلات پایانی سال روبرو هستیم و عدم رعایت پروتکل‌ها در این ایام می‌تواند به از سرگیری یک موج و بروز دوباره بیماری و افزایش موارد فوتی و ابتلا بی‌انجامد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره روند افزایشی موارد فوتی در دوران پیک گفت: در مقاطعی که ما پیوسته از شیوع امیکرون هشدار می دادیم میانگین فوتی‌های کرونایی در استان در هر هفته دو نفر بود اما متاسفانه با افزایش مبتلایان در بهمن‌ماه فوتی‌های هفتگی در استان سمنان به ۱۷ نفر رسید.

دکتر کسائیان به برخی ویژگی های مشترک قربانیان کرونا در این ایام پرداخت و عنوان کرد: ۹۳ درصد فوتی‌های هفته قبل این استان دارای بیماری زمینه‌ای بودند، ۱۰۰درصد این فوتی‌ها بالای ۶۵ سال سن داشتند و متاسفانه ۷۵ درصد موارد فوتی هفته قبل در استان واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده بودند که این خود گویای این است که چه گروه هایی در معرض خطر بیشتری هستند و یا تکمیل واکسیناسیون تا چه حد مانع از مرگ مبتلایان می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن گلایه از عدم توجه برخی از خانواده ها به تزریق واکسن گفت: ۱۵ درصد از افراد بالای ۵ سال استان هنوز واکسن نوبت اول خود را هم نزده اند.

وی از عموم شهروندان در شهرستان های شش گانه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان خواست با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

معاون علوم پزشکی سمنان با اشاره به عادی‌انگاری‌ها در برخی خانواده ها افزود: البته ما درک می کنیم که به دلیل طولانی شدن بیماری، برخی افراد خسته شدند اما باور کنید که خسته‌ترین افراد همین همکاران ما در کادر درمان هستند.

وی ادامه داد: ما همکارانی در بین کادر درمان داریم که در دو سال اخیر به اندازه تعداد انگشتان دست هم به دیدار خانواده خود نرفتند چرا که به واسطه کار در محیط پرخطر، از انتقال ویروس به خانواده خود واهمه دارند و یا همکاران ما در شرایط دشوار و طولانی ساعت‌ها با ماسک های چند لایه مشغول کار هستند.

این پزشک متخصص بر لزوم رعایت پروتکل ها تاکید و تصریح کرد: انتظار می رود هم‌وطنان در این ایام و خصوصا در روزهای منتهی به آخر سال ضمن استفاده جدی از ماسک، فاصله حداقل یک و نیم متری با دیگران را حفظ و از تجمع و دورهمی‌ها اجتناب کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشگاه علوم پزشکی فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی